Cei 5 pași ai programului de slăbit Kilostop

Pasul 1

Consultația START

agsdi-analysis

Pasul 2

Analize și investigații

agsdi-food-heart

Pasul 3

Dieta personalizată

agsdi-bar-chart-5

Pasul 4

Monitorizare și ajustare

agsdi-hand-watch

Pasul 5

Menținere

 Pasul 1: Consultația Start!

5

Investigarea istoricului greutăţii tale

Înainte să vii la consultaţie este nevoie să completezi “Chestionarul de Evaluare Nutriţională”. Vei primi acest chestionar după ce ai completat formularul de programare şi conţine un set de întrebări care vor scoate la lumină motivele ascunse ale problemelor tale de greutate.

5

Analiza Compoziției Corporale

Analiza Compoziţiei Corporale se face pe un cântar special, cel mai performant din România. Acest cântar poate să ne spună cu acurateţe ce cantitate de grăsime, muşchi şi apă avem în corp la momentul cântăririi.

5

Stabileşti greutatea la care vrei să ajungi

În raportul pe care îl primeşti după efectuarea analizei compoziției corporale vei afla şi câte kilograme de grăsime ai nevoie să slăbeşti pentru o sănătate optimă. Asta este cifra “corectă” din punct de vedere medical… însă greutatea optimă pentru tine o vei decide împreună cu medicul tău în funcţie de cum vrei să arăţi şi cum vrei să te simţi.

5

Afli care sunt următorii paşi către greutatea dorită

Stabileşti împreună cu medicul tău în cât timp vrei să ajungi la această greutate propusă şi ce fel de dietă ţi se potriveşte cel mai bine (strictă sau flexibilă, vegetariană, vegană, cu mai multă carne sau cu toate grupele de alimente).

Pasul 2: Analize și investigații

5

Analiza Compoziţiei Corporale

Dacă nu faci această analiză regulat, poţi să scazi în greutate din masă musculară mai mult decât din grăsime şi asta duce la scăderea metabolismului şi probleme de sănătate.

5

Analiza Dietetică Aprofundată

Identifici care din cele 22 de vitamine şi minerale esenţiale lipsesc din dieta ta actuală prin intermediul Analizei Dietetice Aprofundate. Kilostop este singura clinică din România care efectuează această analiză!

5

Rata Metabolică în Repaus

Această investigaţie unică ne dezvăluie cu precizie numărul de calorii pe care organismul tău îl consumă în repaus. Ea se efectuează cu ajutorul unui aparat computerizat care măsoară oxigenul consumat de corpul tău în repaus și descoperă numărul de calorii necesar corpului tău pentru a-și menține greutatea sau pentru a slăbi.

 Pasul 3: Dieta personalizată

5

Alimentele tale preferate

Cine a spus că trebuie să renunţi la alimentele tale preferate atunci când vrei să slăbeşti? Dieta ta va fi personalizată de către medicul tău astfel încât să nu ajungi la frustrări şi pofte necontrolate. Este unul din secretele succesului nostru!

5

Metabolismul tău

Numărul de calorii pe care îl va conţine dieta ta va fi determinat luând în calcul Rata Metabolică în Repaus, activitatea fizică pe care o faci zilnic şi viteza cu care vrei să ajungi la greutatea dorită.

5

Programul tău zilnic

Dieta perfectă este cea care se mulează pe programul tău şi în nici un caz cea pe care trebuie tu să te mulezi. Fie că găteşti tu sau mănânci la restaurant… fie că te culci la 10 seara sau la 2 noaptea… găsim soluţiile perfecte pentru tine.

5

Greutatea la care vrei să ajungi

Avem pacienți care vor să slăbească 40 – 50 de kilograme, avem pacienți care vor să slăbească 10 – 15 kilograme şi avem pacienți care vor să slăbească 3 – 5 kilograme. Fiecare dietă este personalizată în funcţie de greutatea de plecare şi greutatea la care dorești să ajungi.

5

Regimul alimentar preferat

În funcţie de viteza cu care vrei să ajungi la greutatea dorită poţi alege între un regim strict, flexibil sau moderat.

Cel strict are cele mai rapide rezultate dar funcţionează doar pe termen scurt. Acesta trebuie flexibilizat în timp pentru a reveni la un regim normal de viaţă.

Pasul 4: Monitorizare și ajustare

5

Analiza Compoziției Corporale săptămânală

90% dintre oamenii care ne-au dat testimoniale, au spus că fără Analiza Compoziției Corporale făcută săptămânal, slăbeau de minim 2 ori mai puţin.

Această analiză ne asigură de fiecare dată că suntem pe drumul cel bun. În acelaşi timp vedem de fiecare dată cât ai slăbit din grăsime şi cât din masă musculară, pentru că ţinta noastră este să scăpăm de “colăcei” nu de muşchii care ne menţin metabolismul.

5

Jurnal alimentar

Poţi să priveşti jurnalul alimentar ca o memorie externă a stomacului tău. Asta ne asigură că avem cele mai bune rezultate posibile şi că nu cădem în capcane necunoscute.

5

Ajustarea dietei pentru mai multă plăcere şi rezultate mai rapide

În funcţie de rezultatele pe care le ai şi cât de confortabilă îţi este dieta, o ajustăm constant pentru a atinge obiectivele propuse.

Este posibil ca o anumită dietă să dea rezultate foarte bune, dar să îţi fie foarte greu să o urmăreşti. Sau este posibil ca o dietă să îţi placă foarte tare însă rezultatele să nu fie pe măsura aşteptărilor tale. Oricum ar fi, ajustăm dieta constant pentru a-ţi atinge obiectivele în cel mai scurt timp posibil, fără frustrări, foamete sau pofte necontrolate.

5

Motivare

Scăderea în greutate seamănă mai mult cu un maraton decât cu un sprint. Medicul tău va fi “partenerul tău de cursă lungă” şi îţi va menţine motivaţia pe tot parcursul procesului de slăbit. Probabil că de aceea majoritatea pacienților noştri spun că “vin la medic ca la un prieten”.

 Pasul 5: Menținere

5

Revenirea treptată la un regim normal

Noi nu îţi transformăm viaţa într-o dietă! Ca să ne respectăm această promisiune ne asigurăm că imediat după ce ţi-ai atins greutatea dorită ne vom întoarce treptat la un regim normal care să îţi mențină greutatea şi să îţi permită să te bucuri de alimentele preferate.

5

Pregătirea pentru situaţii dificile sărbători / concedii / petreceri

Purcelul de Crăciun, pasca de Paşte, tortul de la nunta celui mai bun prieten… Sunt probabil duşmanii cei mai de temut pentru menţinerea greutăţii.

Dar cu o planificare bună, te poţi bucura la maximum de aceste evenimente… fără să plăteşti un preţ mare în kilogramele depuse. Îţi arătam noi cum!

5

Intervenţie de URGENŢĂ

Poţi să priveşti această intervenţie ca o asigurare CASCO pentru greutatea ta. Te-ai întors din concediu cu 2 kilograme în plus? Ai mâncat mai mult decât trebuia de Crăciun? Nicio problemă! Intervenim de urgenţă şi poţi reuşi să scapi de kilogramele acumulate în ultima vreme.*

Programează-te acum și primești bonus…

//