Întrebări frecvente despre Programul Kilostop

1. Cum funcționează programul de slăbire Kilostop?

La Kilostop, știm că slăbirea este un parcurs personalizat, uneori dificil, iar pacientul are nevoie de susținere și ghidaj atent la fiecare pas.

Începând cu analizele medicale detaliate, ne aliniem strategia la metabolismul tău, stilul de viață și preferințele culinare. Rezultatul? Un plan de dietă sănătos și echilibrat, special creat pentru tine, care nu include niciodată prafuri, ceaiuri sau pastile de slăbit. Pentru noi, slăbirea reală și sănătoasă se bazează pe schimbări de viață durabile. Baza programului sunt întâlnirile săptămânale cu medicul tău nutriționist, în cadrul cărora acesta îți va oferi informații, ghidaj și susținere personalizate.

2. Care sunt costurile pentru fiecare tip de consultatie (Standard și Expert)?

Costul individual al unei consultații standard este de 395 de lei, iar al unei consultații Expert este de 595 lei.

La Kilostop lucrăm însă în programe de slăbit care includ pachete de consultații, iar pachetele beneficiază constant de reduceri semnificative. Împreună cu medicul tău vei alege în prima consultație programul potrivit. De asemenea, oferim o serie de bonusuri și beneficii care să te ajute să rămâi în program până îți atingi obiectivele de sănătate.

Am dezvoltat aceste programe în 14 ani de experiență cu oameni ca tine, care nu au reușit să slăbească singuri și care au apelat la noi pentru ajutor. Programul Kilostop este gândit până în cel mai mic detaliu cu un singur scop: să te ajute să-ți atingi obiectivele de greutate.

3. Care sunt diferențele între medicii Standard și cei Expert?

Toți nutriționiștii Kilostop sunt medici și au obținut specializare suplimentară în nutriție. Indiferent ce medic ai alege, la Kilostop ai garanția unui tratament medical de cea mai înaltă calitate.

Medicii Expert din echipă sunt medici cu foarte multă experiență, care au lucrat cu mii de pacienți. Unii dintre ei sunt medici primari și cu certificări internaționale în domeniul obezității. Dacă ai probleme de sănătate speciale, este posibil să îți recomandăm o consultație la un medic expert care te poate ajuta cel mai bine. Alegerea finală este însă întotdeauna a ta! Cunoaște echipa de medici Kilostop aici.

4. Cum este ales medicul care îmi va fi asignat? Pot alege eu medicul?

Atunci când ești sunat de call center-ul Kilostop pentru prima programare, îți vom pune mai multe întrebări despre istoricul medical, ca să îți putem recomanda cel mai bun medic. Vom alege medicul tău împreună, însă decizia finală este întotdeauna a ta! Dacă vrei să afli mai multe despre echipa de medici Kilostop, click aici.

5. Ce investigații și analize sunt necesare înainte de a începe un program Kilostop?

La prima consultație Kilostop, medicul tău nutriționist îți va solicita analizele necesare, în funcție de starea ta de sănătate și obiectivele tale. În plus, îți vom recomanda să efectuezi și cele două analize realizate la Kilostop: Analiza Ratei Metabolice de Bază și Analiza Dietetică Aprofundată.

6. Ce este Analiza Dietetică Aprofundată?

Această investigaţie este o evaluare medicală a modului tău de alimentaţie şi are la bază un jurnal alimentar de 7 zile pe care va trebui să-l ţii in funcţie de rezultatul analizei (care va depista cu exactitate care din cele 22 de vitamine si minerale lipsesc din dieta ta actuală), ţi se va propune o dietă personalizată care să accelereze procesul de slăbire şi să prevină blocajele ce apar atunci când există deficienţe de vitamine şi minerale.

7. Ce este Analiza Ratei Metabolice de Bază?

Această investigaţie ne dezvăluie cu precizie numărul de calorii pe care organismul tău îl consumă în repaus. Cu ajutorul ei, determinăm dacă ai un metabolism lent sau rapid şi stabilim ritmul optim în care tu poţi să slăbeşti fără să-ţi pui sănătatea în pericol. Analiza durează 15 minute și poate fi efectuată în oricare din clinicile Kilostop, cu programare în prealabil.

8. Pot efectua analizele Kilostop chiar dacă nu sunt pacient într-un program al clinicii?

Desigur! Sună la call center-ul Kilostop pentru mai multe detalii sau programare: 021.9005, de luni până vineri, între orele 10-18.

9. Dieta prescrisă de medicii Kilostop este personalizată în funcție de nevoile mele nutriționale și de stilul de viață?

Da. La Kilostop credem că fiecare persoană este unică și necesită o abordare personalizată. Rețetele și planurile de dietă pe care le oferim sunt adaptate în funcție de nevoile nutriționale individuale, preferințele alimentare, stilul de viață și obiectivele de slăbire ale fiecărei persoane. De asemenea, ele sunt adaptate de la consultație la consultație, în funcție de progresul pacientului, preferințele sale și programul său de viață în diverse momente.

10. Ce include prima consultație?

Ce se întâmplă în prima consultație Kilostop:

● măsurăm compoziția corpului tău ajutorul unui cântar specializat de precizie, ca să știi exact de unde începi procesul de slăbire;

● pe baza măsurătorilor stabilim greutatea ta ideală și cât timp îți va lua să o atingi;

● evaluăm starea ta de sănătate metabolică, obiceiurile tale alimentare și de lifestyle;

● primești recomandare personalizată pentru analize suplimentare;

● decidem împreună dacă este momentul potrivit să intri într-un program de nutriție supravegheat de medicul tău.

11. Care este recordul de slăbit al unui pacient Kilostop?

Recordul de slăbit Kilostop este de -51 de kilograme. Poți vedea în pagina echipei noastre medicale mai multe detalii despre cele mai bune rezultate la slăbit obținute de medicii noștri alături de pacienții lor.

12. Care sunt rezultatele medii pe care le-au obținut pacienții dvs. anteriori? Aveți testimoniale ale pacienților pe care le pot vedea?

Avem peste 150 de testimoniale pe care le poți vedea în această pagină.

13. Cum funcționează programul de bonusuri și recompense? Cum pot să mă înscriu și ce beneficii pot obține?

La Kilostop, obiectivul nostru principal este ca tu să reușești să ajungi la greutatea pe care o dorești și la o stare de sănătate optimă! Am învățat în 14 ani că pacienții care își ating obiectivele sunt cei care rămân în program, vin la timp la consultații, sunt sinceri și transparenți cu medicul. De aceea, toate programele Kilostop includ Bonusul de Perseverență: primești 50 de lei înapoi pentru fiecare consultație pe care nu o ratezi.

Periodic desfășurăm campanii speciale care implică alte bonusuri și recompense care să te susțină în procesul de slăbire. Ca pacient Kilostop, vei fi informat în clinică și prin e-mail de fiecare dată când desfășurăm o astfel de campanie.

14. Cum este asigurată asistența psihologică în cadrul programului de slăbire?

Ca pacient într-un program Kilostop, ai acces gratuit la grupul de suport psihologic susținut bilunar de terapeutul Cristian Olteanu. Întâlnirile grupului se desfășoară la sediul Kilostop, în București, zona Bd. Titulescu.

15. Ce se întâmplă dacă am probleme medicale preexistente sau iau anumite medicamente? Pot urma în continuare programul?

La stabilirea primei programări, colega noastră din call center îți va cere toate detaliile despre istoricul tău medical, Iar înainte de prima consultație vei primi un chestionar complex, în care îți vom cere să detaliezi toate problemele medicale și tratamentul pe care îl urmezi. Atunci când vei ajunge în cabinetul medicului, deja acesta va avea toate datele tale și va putea decide alături de tine dacă este recomandat să intri acum într-un program de slăbire sau nu.

În general, condițiile preexistente sau alte tratamente medicale nu împiedică desfășurarea programului Kilostop. Dimpotrivă, dieta va fi adaptată obiectivelor tale de sănătate și va susține tratamentul medical.

16. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de rezultate sau de serviciile oferite?

La Kilostop, oferim două garanții speciale:

Garanția celui mai bun nutriționist. Cu alte cuvinte, dacă după prima consultație Kilostop consideri că medicul nutriționist care ți-a fost recomandat nu este potrivit pentru tine, ai dreptul la o altă consultație gratuită, la alt medic din echipa noastră. Nu te teme să apelezi la această garanție! Compatibilitatea dintre tine și medic este esențială pentru reușita procesului de slăbire.

Garanția banilor înapoi. Dacă în termen de 30 de zile de la achiziţionarea abonamentului Kilostop ne spui că nu eşti mulţumit, din orice motiv, îţi poţi cere înapoi toţi banii pe care i-ai plătit pentru abonament. Credem atât de mult în metoda noastră, încât suntem dispuși să îți returnăm banii dacă ai încercat-o cu adevărat și totuși consideri că nu e pentru tine.

17. Cum mă poate ajuta echipa Kilostop să-mi mențin greutatea după terminarea programului de slăbire?

După ce ți-ai atins obiectivele de slăbire într-un program Kilostop ai automat menținere gratuită pe viață – o consultație anuală cu medicul tău nutriționist, oferită gratuit de Kilostop.

18. Ce tip de dietă și program de exerciții fizice mi se vor recomanda? Acestea vor fi personalizate pentru nevoile și preferințele mele?

Da. Toate dietele Kilostop sunt bazate pe: analizele tale medicale, examenul ratei metabolice de bază, preferințele tale culinare și stilul tău de viață. La fel și recomandările de exerciții fizice. Obiectivul nostru principal este să-ți creăm o dietă care să ți se potrivească, pe care să o poți urma cu ușurință și care să te ajute să slăbești sigur și sănătos. Dieta va fi adaptată săptămânal la rezultatele pe care le obții în program.

19. Dacă am întrebări sau nelămuriri după ce mă înscriu, cum pot lua legătura cu un specialist al clinicii?

Îți stăm la dispoziție oricând la adresa de e-mail programari@kilostop.ro sau la numărul de telefon 021.9005 (de luni până vineri, 10-18).
//