Clinica Victoriei

Program

L-V 08:00 – 20:00

Telefon

Numărul de telefon al Clinicii Kilostop Victoriei:
0736.336.349

Adresa

Calea Victoriei, nr. 155, bl. D1, sc. 9, tronson 8, et. 6, sector 1, București

Indicații dacă vii pe jos:

Staţia de RATB Lascăr Catargiu

Dacă vii de la Piaţa Romană, pe Bvd. Lascăr Catargiu, cobori la stația cu același nume. Traversezi Calea Victoriei şi faci stânga pe Strada Buzești. Pe partea stânga o să vezi o Farmacie Sensiblu, treci de ea, mai mergi circa 30 m și ai ajuns la destinație.

Staţia de Metrou Victoriei

Traversezi Calea Victoriei şi faci stângă pe Strada Buzești. Pe partea stânga o să vezi o Farmacie Sensiblu, treci de ea, mai mergi circa 30 m și ai ajuns la destinație.

Indicații dacă vii cu mașina:

Dacă vii dinspre Piaţa Romană:

Intri pe Bulevardul Lascăr Catargiu și mergi până la Piața Victoriei. În intersecția Piața Victoriei utilizează banda din stânga pentru a vira la stânga pe Strada Buzești.

Pe Str. Buzești, întorci la primul semafor (acolo unde pe partea dreaptă este McDonald’s). Mai mergi circa 100 m și ai ajuns la destinație. O să vezi indicatorul pe partea dreaptă.

Dacă vii dinspre Gara de Nord:

Intri pe Calea Griviței și mergi până la intersecția cu Strada Buzești. La intersecție virezi la stânga, mai mergi circa 750 m și ai ajuns la destinație. Pe partea dreaptă (vis-a-vis de TAROM) o să vezi indicatorul Kilostop pe bloc. Este cu circa 50 de metri înainte de intersecția Piața Victoriei.

Dacă vii dinspre Academia Militară sau Eroilor:

Mergi pe B-dul Eroilor, traversezi Dâmbovița și continui pe Strada Știrbei Vodă până ajungi la intersecția semaforizată cu Strada Berzei. La intersecție virezi la stânga, mai mergi circa 1000 m și ai ajuns la destinație. Pe partea dreaptă (vis-a-vis de TAROM) o să vezi indicatorul KiloStop pe bloc. Este cu circa 50 de metri înainte de intersecția Piața Victoriei.

//