Începe ACUM și până la sfârșitul toamnei vei fi un nou TU

Intră în programul prin care peste 20,000 de oameni ca tine au slăbit sănătos și și-au regăsit energia și pofta de viață. Metoda Kilostop, bazată pe analize, personalizată pentru fiecare pacient și rafinată în 14 ani de experiență, va funcționa și pentru tine. Programează-te acum și dă startul transformării!

Oferta zilei:

Discount la Consultație

395 RON 295 RON

+

Bonus limitat:

Analiza Dietetică Aprofundată

400 RON GRATUIT

Crezi că mănânci adecvat și te întrebi de ce nu slăbești? Prin intermediul acestei analize vei descoperi caloriile ascunse care îți sabotează dieta și obiceiurile care îți influențează negativ metabolismul. Este, în esență, o radiografie alimentară în care vei descoperi calitatea dietei tale și carențele esențiale de vitamine și minerale ce îți influențează sănătatea și silueta. La Kilostop, această analiză este baza de la care pornim în reconstruirea unui stil de viață care să îți susțină obiectivele, nu să le saboteze.

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

Suntem cea mai mare echipă de medici nutriționiști din România, iar misiunea noastră e să ajutăm oameni ca tine să slăbească în mod sănătos și sustenabil: fără să te înfometezi, fără prafuri și pastile. În 14 ani de experiență, am ajutat peste 20,000 de pacienți să scape de kilogramele în plus. Te putem ajuta și pe tine!

Iată ce spun pacienții despre noi:

”Sunt de peste trei luni la aceeași greutate, mult visată, fără să fac eforturi.” (L.F., 64 ani)

”Aș dori să-i mulțumesc din suflet doamnei doctor Alina Lăcătuș și echipei Kilostop. Datorită lor am reușit ceea ce nu am reușit singură sau cu diferite alte programe de-a lungul unei vieți în care m-am luptat cu kilogramele. Împreună cu doamna doctor Lăcătuș am un făcut un meniu personalizat, care conținea tot ceea ce îmi plăcea să mănânc, în forma “kilostop friendly”, cum îmi place să le numesc. Nu m-am înfometat deloc și am reușit să slăbesc 1 kg pe săptămână, așa cum mi s-a spus la începutul programului.”

”Pentru prima oară după 25 de ani, toate analizele mele sunt în limite normale! ” (Ottavio S.)

”Dr. Khadija Mourid a reușit în câteva luni să îmi schimbe modul de viață. Iar principalul rezultat nu este faptul că am slăbit atât de mult (deși asta a fost principala țintă când am intrat prima oară în cabinet) ci faptul că, pentru prima oară după 25 de ani de când îmi monitorizez profilul lipidic, timp în care m-am tot „luptat” cu trigliceridele și colesterolul de toate felurile, toate rezultatele mele sunt „verzi”, în limite normale. Dacă mai adaug și condiția fizică recăpătată, pot spune că a fost o „întâlnire” de succes, și îi mulțumesc mult pentru asta.”

”Este extraordinar, analizele hepatice s-au normalizat și mă simt foarte bine.” (B.A., 35 ani)

”Din suflet mulțumesc clinicii Kilostop și dumneavoastră, domnule doctor Cătălin Vâlcu! Când am văzut rezultatele analizelor cu valorile transaminazelor hepatice normalizate la 3 luni de la începerea tratamentului medical și nutriție, nu mi-a venit să cred! Este extraordinar, nu aș fi crezut că poate conta atât de mult nutriția alături de tratament! Mă simt foarte bine, mai odihnit, am poftă de viață, concentrare mai bună, mă simt mai ușor, mișcările sunt mai ușoare după cele 12 kg slăbite. Voi spune tuturor celor care au nevoie să vina la un nutriționist-medic și să-și facă analizele!”

”Analizele mi-au ieșit cele mai bune din ultimii 6 ani.” (D.M., 33 ani)

”Cu tot sufletul o recomand pe Ioana Stavrositu. Acum 4 ani am luat 18 kg în greutate, în decurs de 6 luni. Cu ajutorul ei am slăbit peste 20 kg. Niciodată nu mi-a spus “NU AI VOIE X” (că era pizza, shaorma, prăjituri etc). M-a ascultat, m-a susţinut, nu m-a certat când derapam și de fiecare dată a găsit variante să-mi pot satisface poftele. Nu am avut piele lăsată, nu am fost la sală (am avut un accident și am făcut kinetoterapie timp de 6 luni, zilnic), iar analizele mi-au ieșit cele mai bune din ultimii 6 ani. Este un mare om care pune extraordinar de mult suflet.”

De ce să alegi Kilostop?

  • Avem 22 de medici specialiști, cu formare suplimentară în nutriție. Indiferent de problema ta de sănătate și greutate, avem în echipă medicul care ți se va potrivi!
  •  

  • Oferim pacienților din programul nostru participarea gratuită la un grup de suport coordonat de psihoterapeutul clinicii. Știm că slăbitul este o călătorie dificilă și suntem pregătiți să te ajutăm.
  •  

  • Toate dietele noastre sunt personalizate, bazate pe analizele tale de metabolism, pe preferințele tale culinare și stilul de viață.
  •  

  • Oferim menținere gratuită pe viață, după ce ți-ai atins obiectivele de greutate în programul Kilostop.
  •  

  • Consultațiile noastre se desfășoară în clinică sau online, astfel încât nu trebuie să pierzi consultațiile și progresul tău, oriunde te-ai afla!

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//