Apariții în presă

Pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulți oameni, periodic medicii noștri participă la emisiuni TV în cadrul cărora abordează diferite subiecte de mare interes. Descoperă mai jos o parte din aceste apariții TV.

TVR 1: Dictatura dietelor

Mii de oameni care își doresc să slăbească visează în fiecare an că vor găsi pastila magică sau regimul minune care să dea rezultate peste noapte. Din păcate, multe dintre aceste diete și pilule miraculoase sunt de-a dreptul periculoase. În cadrul emisiunii “Ochiul Magic”, medicii KiloStop și pacienții lor au încercat să demoleze “dictatura dietelor”. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

PRIMA TV: Nu ȚineȚi diete recomandate de prieteni!

Un lucru este cert: dietele ținute după ureche sau la sfatul prietenilor ne fac foarte mult rău! În schimb, faceți foarte bine dacă treceți pragul unui specialist care să vă ghideze pașii. În cadrul emisiunii “Focus Magazin” de la Prima TV, Expertul KiloStop în slăbit și menținere, Dr. Laura Ene, a explicat toți pașii care sunt necesari de făcut ca slăbirea să fie una sănătoasă și pentru totdeauna. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

PRO TV: Cele 2 reguli obligatoriu de respectat dacĂ vrei sĂ slĂbeȘti

De foarte multe ori se confundă senzația de foame cu senzația de sete. Aș vrea ceva și nu știu ce. Și ție ți se întâmplă? În cadrul emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?” de la Pro TV, Expertul KiloStop în slăbit și menținere, Dr. Laura Ene, ne-a povestit despre 2 reguli foarte importante de care trebuie să ții cont atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

DIGI 24: Ficatul gras, boala oamenilor sedentari

Din ce în ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu steatoză hepatică, cunoscută sub denumirea populară de ficat gras. Expertul KiloStop în slăbit și menținere, Dr. Laura Ene, ne vorbește despre această boală care, din păcate, ca și diabetul, ca și sindromul metabolic către care poate să evolueze, nu are simptome. Click pe video și vezi cum poți să te ferești de steatoza hepatică.

RADIO BUCUREȘTI: ÎntÂlniri Capitale cu Dr. Laura Ene

La emisiunea ”Întâlniri capitale”, difuzată la București FM, Dr. Laura Ene a explicat de ce este important să te adresezi unui nutriționist atunci când vrei să slăbești.

PRO TV: CombinaȚiile sĂnĂtoase pentru masa de PaȘte

Dacă de Sărbătorile Pascale ai exagerat un pic cu mâncarea, Dr. Laura Ene îți oferă câteva sfaturi în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” din care să te inspiri cum anume să-ți asortezi meniul, astfel încât acul cântarului să nu o ia razna. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

DIGI 24: AlimentaȚia recomandatĂ bolnavilor de inimĂ

„În general prăjelile, fumatul, excesul de sare și lipsa mișcării pot să facă rău inimii. De foarte multe ori oamenii fug de carnea de porc, doar că nu își dau seama că puiul este o alegere cel puțin la fel de rea ca ceafa de porc.”, spunea Dr. Laura Ene în interviul pe care l-a acordat pentru Digi 24. Vezi înregistrarea și descoperă chiar tu care sunt cele mai rele grăsimi de care trebuie să te ferești.

PRO TV: Ce ÎnseamnĂ de fapt sĂ mĂnÂnci echilibrat

Prunele, strugurii și bananele conțin cel mai mult zahăr. Acestea nu pot fi mâncate peste măsură pentru că ne cresc glicemia.Mai ales consumate la masa de seară, ne cresc trigliceridele peste noapte. În cadrul emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, Expertul KiloStop în slăbit și menținere, Dr. Laura Ene, povestește despre consumul echilibrat. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

HAPPY CHANNEL: Efectul fast-food RomÂnia, În topul ȚĂrilor cu cel mai mare numĂr de supraponderali

România se numără printre țările cu cel mai mare număr de persoane supraponderale sau obeze. Cifrele sunt alarmante, și din nefericire, într-o continuă creștere. În cadrul emisiunii “Happy Med” difuzată pe Happy Channel, Dr. Laura Ene a dezbătut problema obezității, cauzele apariției ei și metodele de combatere. Dă click pe video și urmărește înregistrarea.

Ai probleme cu greutatea?

Programează-te ACUM la o consultație cu un nutriționist KiloStop și beneficiezi de o ofertă specială!

Colaboratori

//