Începe ACUM și până la sfârșitul toamnei vei fi un nou TU

Intră în programul prin care peste 20,000 de oameni ca tine au slăbit sănătos și și-au regăsit energia și pofta de viață. Metoda Kilostop, bazată pe analize, personalizată pentru fiecare pacient și rafinată în 14 ani de experiență, va funcționa și pentru tine. Programează-te acum și dă startul transformării!

Oferta zilei:

Discount la Consultație

395 RON 295 RON

+

Bonus limitat:

Analiza Dietetică Aprofundată

400 RON GRATUIT

Crezi că mănânci adecvat și te întrebi de ce nu slăbești? Prin intermediul acestei analize vei descoperi caloriile ascunse care îți sabotează dieta și obiceiurile care îți influențează negativ metabolismul. Este, în esență, o radiografie alimentară în care vei descoperi calitatea dietei tale și carențele esențiale de vitamine și minerale ce îți influențează sănătatea și silueta. La Kilostop, această analiză este baza de la care pornim în reconstruirea unui stil de viață care să îți susțină obiectivele, nu să le saboteze.

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

Suntem cea mai mare echipă de medici nutriționiști din România, iar misiunea noastră e să ajutăm oameni ca tine să slăbească în mod sănătos și sustenabil: fără să te înfometezi, fără prafuri și pastile. În 14 ani de experiență, am ajutat peste 20,000 de pacienți să scape de kilogramele în plus. Te putem ajuta și pe tine!

De ce să alegi Kilostop?

  • Avem 22 de medici specialiști, cu formare suplimentară în nutriție. Indiferent de problema ta de sănătate și greutate, avem în echipă medicul care ți se va potrivi!
  •  

  • Oferim pacienților din programul nostru participarea gratuită la un grup de suport coordonat de psihoterapeutul clinicii. Știm că slăbitul este o călătorie dificilă și suntem pregătiți să te ajutăm.
  •  

  • Toate dietele noastre sunt personalizate, bazate pe analizele tale de metabolism, pe preferințele tale culinare și stilul de viață.
  •  

  • Oferim menținere gratuită pe viață, după ce ți-ai atins obiectivele de greutate în programul Kilostop.
  •  

  • Consultațiile noastre se desfășoară în clinică sau online, astfel încât nu trebuie să pierzi consultațiile și progresul tău, oriunde te-ai afla!

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viață.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//