Vara asta, transformă-ți silueta și sănătatea!

La Kilostop slăbești sănătos, printr-o abordare științifică și personalizată care îți respectă corpul și nevoile individuale.

Oferta zilei:

Discount la Consultație

395 RON 295 RON

+

CADOU: CARTEA DE REȚETE KILOSTOP DELICIOS

99 lei GRATUIT

Descoperă în cartea “Kilostop Delicios” 57 de idei de deserturi prietenoase cu silueta ta! 🧁

✔️ Potolește-ți pofta de dulce fără să renunți la dietă

✔️ Bucură-te de deserturi delicioase și nutritive

✔️ Răsfață-te fără grija caloriilor!

 

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

Suntem cea mai mare echipă de medici nutriționiști din România, iar misiunea noastră e să ajutăm oameni ca tine să slăbească în mod sănătos și sustenabil: fără să te înfometezi, fără prafuri și pastile. În 14 ani de experiență, am ajutat peste 22,000 de pacienți să scape de kilogramele în plus. Te putem ajuta și pe tine!

De ce să alegi Kilostop?

  • Avem 22 de medici specialiști, cu formare suplimentară în nutriție. Indiferent de problema ta de sănătate și greutate, avem în echipă medicul care ți se va potrivi!
  •  

  • Oferim pacienților din programul nostru participarea gratuită la un grup de suport coordonat de psihoterapeutul clinicii. Știm că slăbitul este o călătorie dificilă și suntem pregătiți să te ajutăm.
  •  

  • Toate dietele noastre sunt personalizate, bazate pe analizele tale de metabolism, pe preferințele tale culinare și stilul de viață.
  •  

  • Oferim menținere gratuită pe viață, după ce ți-ai atins obiectivele de greutate în programul Kilostop.
  •  

  • Consultațiile noastre se desfășoară în clinică sau online, astfel încât nu trebuie să pierzi consultațiile și progresul tău, oriunde te-ai afla!

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viață.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//