Poți ajunge la greutatea ta ideală, alături de noi! 26 de medici nutriționiști sunt gata să te ajute!

Indiferent câte kilograme ai în plus, meriți un corp suplu, sănătos, plin de energie și vitalitate. Programează-te AZI și primești un bonus care să te ajute să slăbești, fără să te privezi de mici plăceri! Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine.

Oferta zilei:

Discount la Consultație

295 RON 250 RON

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

+

CADOUL LUNII FEBRUARIE: Cartea de bucate Kilostop Delicios

Mâncarea sănătoasă nu trebuie să însemne mâncare plictisitoare, fără gust. Dietele Kilostop îți permit să te bucuri de desert! În luna iubirii, oferim cadou la consultația inițială o carte de rețete creată special pentru momente de răsfăț. “ Kilostop Delicios” conține rețete de budinci, prăjituri, tarte, înghețată, biscuiți și multe alte surprize de care te poți bucura fără să te simți vinovat.

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viață.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//