Vrei să slăbești? Află care este metabolismul tău!

Analiza RMR (Analiza Ratei Metabolice în Repaus) este o investigație oferită de Kilostop care îți arată câte calorii arde corpul tău în stare de repaus, fără a face nicio activitate. Aceasta te ajută să înțelegi dacă ai un metabolism lent, normal sau rapid, ceea ce este esențial pentru a-ți adapta dieta și planul de exerciții. Cu alte cuvinte, RMR-ul îți dezvăluie câte calorii consumi când nu faci nimic. Programează-te acum și descoperă-ți metabolismul!

Oferta zilei:

Discount la Analiză

500 RON 395 RON

+

BONUS: CONSULTAȚIA DE INTERPRETARE

Medicul îți va face analiza și va discuta cu tine rezultatul acesteia. Îți va explica cum funcționează metabolismul tău și va răspunde la întrebările tale legate de analiză.

Scopul este să înțelegi mai bine rezultatele și să primești răspunsuri la orice întrebări ai avea. Aceasta nu este o consultație de nutriție.

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

Suntem cea mai mare echipă de medici nutriționiști din România, iar misiunea noastră e să ajutăm oameni ca tine să slăbească în mod sănătos și sustenabil: fără să te înfometezi, fără prafuri și pastile. În 14 ani de experiență, am ajutat peste 20,000 de pacienți să scape de kilogramele în plus. Te putem ajuta și pe tine!

De ce să alegi Kilostop?

  • Avem 22 de medici specialiști, cu formare suplimentară în nutriție. Indiferent de problema ta de sănătate și greutate, avem în echipă medicul care ți se va potrivi!
  •  

  • Oferim pacienților din programul nostru participarea gratuită la un grup de suport coordonat de psihoterapeutul clinicii. Știm că slăbitul este o călătorie dificilă și suntem pregătiți să te ajutăm.
  •  

  • Toate dietele noastre sunt personalizate, bazate pe analizele tale de metabolism, pe preferințele tale culinare și stilul de viață.
  •  

  • Oferim menținere gratuită pe viață, după ce ți-ai atins obiectivele de greutate în programul Kilostop.
  •  

  • Consultațiile noastre se desfășoară în clinică sau online, astfel încât nu trebuie să pierzi consultațiile și progresul tău, oriunde te-ai afla!

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viață.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//