Dr. Ioana Stavrositu

Medic specialist Endocrinologie

Medic Nutriţionist Expert Kilostop

”Te simți bine atât cât vrei!”

Sunt Ioana, medic specialist endocrinologie, consultant nutriționist și mama unui băiețel de 3 ani.

Îmi place sportul, iar cel mai important mod de relaxare în cazul meu sunt călătoriile – dacă le pot îmbina pe ambele este absolut minunat (excursii la ski sau kiteboarding, de exemplu).

Sunt pasionată de nutriție de mică. În 2018 am început să lucrez în cadrul clinicii Kilostop, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să ajungă la greutatea dorită și să aibă o dietă echilibrată.

După ani de experiență cu adulții în domeniul nutriției, după ce am experimentat diversificarea cu propriul copil (autodiversificat exclusiv), după ce am trecut prin experiența acumulării kilogramelor în plus în sarcină și a scăderii în greutate după naştere, căutând echilibrul de aport nutritiv necesar și pentru alăptare, după ce am studiat rolul componentei psihologice și am realizat că este cea mai importantă componentă a unei diete și a unui lifestyle sănătos în fapt, m-am decis ca, pe lângă activitatea din clinică, să deschid și o pagină dedicată mămicilor și copiilor lor pe instagram, numită Psihologia în diversificare.

Inspirată de propria mea experiență de mamă și de pacientele mele, am dezvoltat programul de Mamtriție – un sistem de ghidaj nutrițional și psihologic pentru mame, ghidaj care ia în considerare nevoile de sănătate atât ale mamei, cât și ale bebelușului.

Mamtriția pune cap la cap informații pertinente, verificate medical, le adaptează nevoilor fiecărei mame și copil în parte și creează un plan complet personalizat pentru fiecare. Găsiți mai multe detalii pe mamtritie.ro.

k

Specializări

 • Mese Dezordonate
 • Nutriție Endocrine
 • Nutriție Gravide
 • Nutriție Mămici

Clinica în care activează

 • Kilostop Unirii
 • Kilostop Online
g

Membru

Membră a Colegiului Medicilor din București

Educaţie

 • 2008-2014 – Absolventă a Facultăţii de Medicină și Farmacie, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti
 • 2015 – Medic rezident cu specialitatea Endocrinologie
 • 2020 – Medic specialist cu specialitatea Endocrinologie

Programe oferite de dr. Ioana Stavrositu:

 • Program personalizat de slăbire pentru adulți
 • Program de slăbire pentru mame
 • Program de slăbire pentru mame în perioada alăptării
 • Program de ghidaj în diversificare

Un sfat pe care îl dau tuturor pacienților mei:

Nu există alimente interzise! Există doar cantități,  combinații și ore nepotrivite.

🏆 Cel mai bun rezultat

Iulia V. -33,1k kg (de la 122 kg la 89,2 kg)

Ce spun pacienții despre Dr. Ioana Stavrositu:

”Analizele mi-au ieșit cele mai bune din ultimii 6 ani.” (D.M., 33 ani)

”Cu tot sufletul o recomand pe Ioana Stavrositu. Acum 4 ani am luat 18 kg în greutate, în decurs de 6 luni. Cu ajutorul ei am slăbit peste 20 kg. Niciodată nu mi-a spus “NU AI VOIE X” (că era pizza, shaorma, prăjituri etc). M-a ascultat, m-a susţinut, nu m-a certat când derapam și de fiecare dată a găsit variante să-mi pot satisface poftele. Nu am avut piele lăsată, nu am fost la sală (am avut un accident și am făcut kinetoterapie timp de 6 luni, zilnic), iar analizele mi-au ieșit cele mai bune din ultimii 6 ani. Este un mare om care pune extraordinar de mult suflet.”

”Să fiu atentă la mese, conștientă, să fiu blândă cu mine.” (S.V., 32 ani)

”Chiar dacă merg ca melcul, să știi că m-ai ajutat foarte mult! Sunt atât de multe realizări pentru mine! Să fiu atentă la mese. Să fiu conștientă. Să fiu blândă cu mine. Să fiu în legătură cu corpul meu. Să ştiu ce anume mănânc, când și cum. Să introduc cu blândețe rutine noi. Să reduc vocea critică. Să am obiective. Să am scris negru pe alb toate aceste lucruri e priceless.”

”Mi-e greu, dar VREAU!!!” (B.A.)

“Haideți, pentru că se poate! Eu sunt pe cale să reușesc. Aveam 140 kg, șireturile pantofilor erau inamicii mei, treptele de acasă “râdeau de mine”, măsurile pantalonilor și hainelor pentru mine erau rara avis… Ce mai? Greu! Nu vorbim despre… oglindă. Am zis că poate-poate Kilostop mă ajută. După ce am început să diminuez “balonașul”, a apărut o veste cam urâtă: diabet de tip doi. Dar tot cu dieta doamnei dr. Stavrositu am rezolvat problema! E greu după ce ești obișnuit cu muuult să te obișnuiești cu 1400 kcal pe zi, dar e bine. Dacă nu ai voință ești învins! Fiți învingători! Mă voi declara învingător la 100 kg. Urați-mi succes! Mi-e greu, dar VREAU!!!”

”Kilostop a fost pentru mine colacul de salvare.” (A.I.)

”Am ajuns la Kilostop după ce kilogramele în plus acumulate de-a lungul a două sarcini și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și a psihicului meu. Aveam dureri mari de spate, gâfâiam efectiv la orice efort și fiecare vizită prin magazinele de haine ajunsese să fie o frustrare, în loc să fie un mod de relaxare.”

Urmărește-o pe Dr. Ioana Stavrositu și în social media:

 IG  @psihologia.in.diversificare

Kilostop în social media:

YouTube | Facebook | Instagram | Pinterest

//