Ce mănâncă nutriţioniştii KiloStop

Am întrebat nutriționiștii KiloStop care sunt rețetele lor preferate. Iată ce ne-a răspuns astăzi Dr. Amalia Arhire!

Sunt Amalia Arhire, medic specialist endocrinolog și nutriționist în cadrul Clinicii de Nutriție KiloStop Unirii și astăzi vreau să-ți propun o variantă rapidă de mic dejun care are aproximativ 300 Calorii.

Este micul meu dejun din această dimineață, așa că ți-l recomand cu încredere pentru că este testat!

Mie îmi place pentru că se face rapid și îmi oferă tot ce am nevoie pentru a începe cu bine o zi încărcată. Și pot să vă spun că astfel de zile nu sunt puține pentru mine. Pacienții mei știu foarte bine cât de aglomerat este programul meu zilnic .

Budincă de chia, fulgi de ovăz şi fructe de pădure

Ingrediente

✔️ 200 ml lapte 1.5%

✔️ 20 g semințe de chia

✔️ 15 g fulgi de ovăz

✔️ 100 g fructe de pădure

Mod de preparare

✔️ Se pun fulgii de ovăz și semințele de chia într-un bol, după care se toarnă laptele și aromele. Mie îmi place să combin scorțișoară, vanilie și cuișoare măcinate! Tu poți alege însă orice îți face plăcere.

✔️ Se lasă 10-15 minute pentru ca fulgii de ovăz să se înmoaie și semințele de chia să se umfle, după care se adaugă pe deasupra fructele de pădure!

✔️ Asta este tot. Simplu și rapid de preparat dar tocmai bun de savurat pe îndelete.

✔️ Deoarece dimineața nu prea am timp și sunt mereu pe fugă, eu îmi pregătesc budinca de seara și o las peste noapte în frigider! În felul acesta aromele se îmbină și mai bine și este o adevărată plăcere să o mănânc! Îmi place, de asemenea, să o asociez cu un ceai verde neîndulcit!

Nouă ne pasă!

Nu folosim pastile sau ceaiuri de slăbit – misiunea noastră este să-ți redăm sănătatea, nu să ți-o furăm.

//