Începe anul 2023 în cea mai bună formă alături de noi!

Ești gata să faci un pas uriaș către o viață mai bună? Să ai o siluetă armonioasă, să te simți plin de energie și să îți îmbunătățești sănătatea? Ești pregătit să devii cea mai bună versiune a ta?

Te așteptăm acum la Kilostop cu oferta anului! Profită de pachetul nostru de 1+1 consultații și de prețul special pentru investigațiile de metabolism și obiceiuri alimentare. Nu mai amâna, acționează acum și transformă-te într-o persoană mai sănătoasă, mai energică și mai tânără ca niciodată!

2 consultații cu medicul nutriționist potrivit pentru tine la prețul uneia singure

590 RON 295 RON

+

În plus, ai 10% reducere și la pachetul de investigații de Rata Metabolică în Repaos și Analiza Dietetică Aprofundată

Ce primești în acest pachet?

1. O consultație cu medicul tău nutriționist în care vei înțelege cum funcționează corpul tău și ce ți-a blocat slăbirea până acum.

În prima întâlnire vom măsura compoziția corpului tău ajutorul unui cântar specializat de mare precizie, vom analiza împreună obiceiurile tale alimentare și de lifestyle, vei înțelege cum funcționează corpul tău și de ce nu poți slăbi, chiar dacă nu faci nimic greșit.

Vei afla:

 • care este compoziția reală a corpului tău, ca să știi de unde începi procesul de slăbire
 • care sunt rutinele zilnice care te sabotează, fără ca tu să îți dai seama
 • de ce procesul de slăbire nu funcționează pentru tine așa cum te-ai aștepta, deși ai încercat totul
 • care sunt principiile esențiale ale slăbirii și cum le poți adapta pentru tine în așa fel încât să obții rezultate fără efort
2. Un plan de dietă și mișcare personalizat și eficient, care te poate aduce în cea mai bună formă din viața ta.

În a doua consultație, pe baza analizelor, medicul tău nutriționist va crea alături de tine un plan de început, personalizat pentru metabolismul și stilul tău de viață, ca să ai cele mai bune unelte să reușești. Toate planurile Kilostop pornesc de la principiul nostru de bază: sănătate înainte de toate! De aceea, planul tău va avea ca prioritate reechilibrarea metabolică și însănătoșirea organismului, pentru ca slăbitul să fie ușor și natural.

Vei primi:

 • diagnosticul medical al problemei tale de greutate, bazat pe analize
 • o dietă personalizată cu mai multe variante, creată în funcție de preferințele și stilul tău de viață
 • un plan de suplimente de bază care să îți susțină sănătatea
 • un plan de mișcare simplu cu ajutorul căruia să accelerezi procesul de slăbire
 • sfaturile unui medic nutriționist cu experiență ca să poți integra planul în viața ta de zi cu zi, fără să renunți la lucrurile care îți plac și fără să afecteze timpul petrecut cu familia și prietenii

3. Pachetul de investigații de Rata Metabolică în Repaus & Analiza Dietetică Aprofundată, la un preț special

Aceste analize sunt efectuate la Kilostop și sunt esențiale pentru realizarea unui plan de dietă și lifestyle optim, eficace și ușor de integrat în viața fiecărui pacient în parte.

 • Rata Metabolică în Repaus, o investigație Kilostop care arată exact câte calorii consumă corpul tău în stare de repaus. Pe baza acesteia, medicul nutriționist concepe o dietă individuală pentru pacient.
 • Analiza Dietetică Aprofundată, o analiză detaliată efectuată doar la Kilostop care dezvăluie caloriile totale, procentele de macronutrienți și carențele de vitamine și minerale din alimentația uzuală a pacientului. Astfel aflăm care este cauza excesului ponderal.

Nu mai aștepta! Profită de oferta noastră și solicită o programare ACUM.

20,000 de pacienți și-au schimbat viața alături de Kilostop. Intră și tu în comunitatea noastră de oameni supli și sănătoși!

S.N. a slăbit 9kg alături de Dr. Gabriela Profir

”Mă bucur din suflet că existați și că ați apărut în viața mea! Sunteți omul care a reușit sa pătrundă în sufletul meu și căruia am avut curajul sa-i dezvălui trăirile mele. Am reușit sa slăbesc 9 kg în 3 luni fără să mă înfometez ! Mi-a plăcut foarte mult ca ati ținut cont de preferințele mele alimentare! Sunteti un OM minunat și un medic excepțional!”

A.A. a slăbit 34 kg alături de dr. Ancuța Leonte

”Lipsa motivației a fost factorul care m-a adus aici. Împreună cu dna. Dr. Leonte am găsit calea prin care totul a mers foarte ușor. A reușit să facă ceea ce mulți nu au reușit, încă mă întreb care-i este secretul. Am reușit performanța de a slăbi 34 de kg, sănătos și fară să le pun înapoi ulterior. Țin să îi mulțumesc pe această cale și vă recomand cu căldură să o cunoașteți.”

Diana M. a slăbit 15 kg alături de Dr. Mihaela Matei

“Am reușit să slăbesc 15 kg cu clinica de nutriție Kilostop. La început eram timorată și neîncrezătoare, obosită de atâtea “diete” care nu aveau rezultat. Aici am cunoscut-o pe d-na Dr. Mihaela Matei, omul care m-a susținut și mi-a redat încrederea în sine, care mi-a oferit sfaturi de nutriție, rețete gustoase și sănătoase. Recomand cu căldură!”

Completează formularul de mai jos și te sunăm noi

//