Tu cum vrei să fie 2022 pentru tine?

Îți dorești să scapi de kilogramele care te apasă ca o povară? Vino acum la o consultație cu un medic nutriționist Kilostop și descoperă cum poți slăbi fără să-ți pui sănătatea în pericol!

Pornești cu dreptul în noul an

Așa cum ziua bună se cunoaște de dimineață, și anul bun începe din ianuarie. La Kilostop avem cele mai eficiente programe de slăbit pentru a face din 2022 anul tău magnific.

Nu îți pui sănătatea în pericol

Indiferent cât de repede sau lent îți propui să slăbești, la KiloStop nu îți punem niciodată sănătatea în pericol pentru că ea este extrem de importantă pentru noi.

Îți creezi cadrul pentru a reuși

Începutul de an este momentul perfect pentru a începe schimbarea pe care ți-o dorești. La Kilostop îți creăm mediul perfect pentru ca tu să nu ai altă variantă decât să reușești.

agsdi-hearts

Înveți să te bucuri de fiecare

zi din viața ta

La Kilostop slăbitul nu este doar despre dietă, ci și despre bucuria lucrurilor simple pe care o descoperim împreună la fiecare consultație.

5 Poveşti de succes: cum au slăbit pacienţii Kilostop şi s-au bucurat de un an magnific

„Am început anul dorindu-mi să slăbesc 20 de kilograme și la foarte puțin timp după ce am început anul am descoperit KiloStop.”

– Maria State –

„Mi-am dorit o schimbare în adevăratul sens al cuvântului în tot ceea ce înseamnă stil de viață și sănătate pentru mine și copilul meu.”

– Oana Ionescu –

„Când am venit, aveam măsura XL la haine și acum am măsura M. Am câștigat o mulțime de lucruri și am pierdut două măsuri la haine.”

– Alina Toma –

„Recomand KiloStop pentru că, cel puțin pe mine, m-a ajutat să mă regăsesc.”

– Alexandru Peicea –

„I-aș sfătui pe oamenii care au probleme cu greutatea să ia măsuri cât mai repede.”

– Diana Costia –

Vino azi la o consultație!

Slăbește cu ajutorul medicilor noștri, fără diete monotone, prafuri sau pastile!

Oferta zilei:

Discount la Consultație

295 RON 250 RON

+

Bonus 1

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Analiza Compoziției Corporale este investigația care îți arată ce procent de mușchi, apă și grăsime ai în corp dar și care este vârsta ta reală. Vei vedea astfel ce efecte au avut dietele anterioare asupra organismului tău și de ce nu mai slăbești.

+

Bonus 2

GRATUIT: Cântarul de bucătărie Kilostop

Acest cântar te va ajuta să-ți formezi dieta personalizată care-ți va asigura rezultatele și te va învăța să-ți optimizezi fiecare masă!

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viața.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos și te sunăm noi

//