FĂ-ȚI GRATUIT CEA MAI CERUTĂ INVESTIGAȚIE DE LA KILOSTOP!

Pentru că meriți un corp suplu, sănătos, plin de energie și vitalitate ți-am pregătit un bonus personalizat:

Programează-te ACUM și primești GRATUIT investigația ce dezvăluie cu precizie numărul de calorii pe care organismul tău îl consumă în stare de repaus!

Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine.

Oferta zilei:

Discount la Consultație

295 RON 250 RON

+

GRATUIT: Rata metabolică de Repaus în valoare de 420 lei

Această investigație unică ne dezvăluie cu precizie numărul de calorii pe care organismul tău îl consumă în stare de repaus.

Pe baza acesteia, împreună cu medicul tău nutriționist veți concepe o dietă personalizată, astfel încât tu să înveți să mănânci ce îți place, la cantitatea potrivită corpului tău.

+

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale

Investigație realizată pe un cântar inteligent care îți arată procentele de mușchi, apă și grăsime din corp. Vei descoperi astfel de unde pornești în slăbire și vei stabili alături de medic care este greutatea optimă pe care o poți atinge.

Pentru a beneficia de oferta zilei, investigația de metabolism va fi programată strict cu 2 zile înainte de consultație.

Carmen a slăbit 25kg cu ajutorul Kilostop

“Dieta Kilostop este diferită de toate celelalte prin faptul că toate rețetele și dietele care mi-au fost date au fost personalizate pe tipul meu de organism și stilul meu de viață.”

Andreea a slăbit 27kg cu ajutorul Kilostop

“Metoda Kilostop este diferită pentru că te învață să fii un om educat din toate punctele de vedere.”

Completează formularul de mai jos şi te sunăm noi

//