revino la Kilostop.ro

Căutăm Super Profesioniști care să se alăture echipei Kilostop!

CÂND TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE, TE ALĂTURI VISULUI NOSTRU!

Visul nostru e să trăim într-o lume de oameni supli, sănătoși și fericiți!

Dacă ești un profesionist cu experiență și vrei să te alături misiunii noastre de a ajuta oamenii să își schimbe modul de alimentație și stilul de viață nesănătos, înseamnă că trebuie să ne cunoaștem!

Clinica de Nutriție Kilostop este lider de piață în domeniul slăbitului și nutriției, fără prafuri sau pastile, doar cu diete eficiente și medici care știu să te susțină până îți atingi rezultatul.

În 12 ani, cu ajutorul a 30 de medici, peste 18 000 de persoane au slăbit 219 298 kg la Kilostop și au învățat să mănânce și să aibă un stil de viață sănătos.

Medicii noștri au nevoie de ajutor să ajungem la 1 milion de kilograme slăbite și menținute de 3 ori mai repede decât până acum.

Vei face parte dintr-un grup de oameni pe care îi aducem alături cu această promisiune.

Asta pentru că dorim să lucrăm doar cu oameni care împărtășesc misiunea și valorile noastre de sănătate și de dezvoltare.

Ce tip de Super Profesioniști căutăm și cum poți ajuta oamenii din România și din întreagă lume, să își recâștige sănătatea, o greutate normală și un stil de viață sănătos.

  • cel mai important, ai o adevărată pasiune pentru NUTRIȚIE;
  • iubești sănătatea și ești un exemplu pentru persoanele din jurul tău când vine vorba despre modul în care alegi să ai grijă de corpul și mintea ta;
  • poți demonstra că ai avut realizări deosebite în trecut astfel încât să ne putem baza pe tine că vei avea rezultate deosebit de bune încă de la început;
  • ești un A-player, dedicat excelenței, în căutarea unui mediu de lucru cu ritm rapid și înconjurat de o echipă de persoane cu performanțe ridicate care iubesc ceea ce facem;
  • ești o persoană strategică și analitică, rezolvi probleme în mod creativ și îți place să colaborezi cu personalități puternice într-un mediu cu o creștere mare;
  • îți place să sprijini oamenii și îți pasă cu adevărat de nevoile lor… nu trebuie să fii vedeta spectacolului. Îți pasă profund de experiența echipei care conduce la succesul companiei; ai abilități excelente de comunicare scrisă și verbală, cu o predispoziție pentru acuratețe și organizare;
  • abordezi provocările în mod eficient și eficace, demonstrând în același timp o mentalitate axată pe soluții, o mentalitate de creștere și o viziune experimentală asupra lumii;
  • preferi să te alături unei echipe decât să începi propria afacere; nu ești în căutarea unei slujbe menită exclusiv pentru a-ți finanța visul antreprenorial.

La ce să te aștepți ca membru al echipei KILOSTOP?

Vei face parte dintr-o echipă muncitoare, uimitoare, dedicată să schimbe lucrurile în bine, ajutând oamenii – o echipă care se bucură cu adevărat de ceea ce face… și care se și distrează pe parcurs!

Vei fi sprijinit/ă cu informații practice și sisteme care te pregătesc pentru succes. Inclusiv un context distractiv și gamificat pentru a-ți îndeplini obiectivele, a face sugestii și a lucra împreună ca o echipă.

Nu veți fi niciodată penalizat/ă pentru că ai luat inițiativa de a rezolva o problemă sau ai propus remedierea unei proceduri din sistem pe care o identifici.

Și veți avea o mulțime de oportunități de a învăța și de a te dezvolta – personal și profesional: cursuri de formare, mentorat, vacanțe de lucru în echipă.

Până acum ți-ai făcut deja o idee despre cine suntem, ce facem și oportunitatea care te așteaptă. Dacă știi că dorești să te alături echipei noastre și să aduci o reală contribuție la îmbunătățirea vieții oamenilor, vrem ne contactezi!

Completează formularul de mai jos

iar noi te vom contacta când avea posturi noi disponibile și potrivite pentru tine.

Datele tale de contact
Informații suplimentare

Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

Pe o piață plină de comentatori, imitatori și vorbitori superficiali, noi suntem inconfundabili și niciodată plictisitori.

Îndrăznim să fim creativi într-un mod inteligent și profesionist.